Skip to main content

Familiebehandling og terapi

Kontakt os nu for mere info

  Kontakt os her

  Hvis du er interesseret i at høre mere om vores ydelser i form af familiebehandling og terapi , så er du velkommen til at ringe til os eller skrive en mail.

  HANNE

  +45 27 50 09 50

  NATASCHA

  +45 22 93 03 04

  E-MAIL

  info@familieliv-fyn.dk

  Hvad tilbyder Familieliv?

  • Familiebehandling – Familieliv tilbyder familiebehandling med afsæt i en helhedsorienteret tilgang, hvor vi fra starten afdækker den samledes families ressourcer og vanskeligheder.

  • Støttet- og overvåget samvær – Familieliv tilbyder at både støttet-, overvåget- og beskyttet samvær, alt efter hvilket behov der er behov for i den enkelte familie.

  • Børnefaglige undersøgelser – Familieliv udarbejder §50-undersøgelser på baggrund af mange års erfaring med undersøgende arbejde, interviews, analysearbejde og socialfaglige vurderinger.

  • Til private og offentlige – Vi henvender os til private, medarbejdere i den private og offentlige sektor, men også de sårbare børn, unge og familier som via det offentlige bliver visiteret til behandling. 

  • Narrativ terapi – vi afholder narrative samtaler med børn eller unge tager vi udgangspunkt i det enkelte barn/ den unges alder, forståelsesniveau og arbejder altid på barnet eller den unges præmisser.

  • Parterapeutiske samtaler – Narrative samtaler med par tager udgangspunkt i parrets fælles relation, deres fælles historie og det der binder dem sammen.

  • Familierådslagning Vi påtager os opgaven som samordner og skaber kontakten til barnet og dets netværk og står for at arrangere, og indkalde til familierådslagningen med udgangspunkt i barnets ønsker.

  Familiebehandling samt individuel og parterapi

  Privat Socialrådgivning

  Vi går helhjertet ind i vores arbejde med dig

  Få en tid hos os med det samme

  Har du akut brug for hjælp, kan du kontakte os med det samme og få en tid inden for de næste dage. Vi stræber efter ikke at have ventetider, så du hurtigst muligt kan få den hjælp du har brug for.